LA NOSTRA CERVESA
Artesana, propera i cooperativista
Procés d’Elaboració de la Cervesa
Capfoguer produeix la seva cervesa amb quatre ingredients principals: aigua, malta, llúpol i llevat. El procés comença amb la molturació del gra, seguit del macerat, la cocció del most, la fermentació i finalment l’envasat en barrils. La nostra aigua prové de Santa Coloma, tractada amb filtres de carbó actiu per eliminar el clor. La malta principal prové d’una cooperativa Lo Vilot d’Almacelles, Lleida, que cultiva el cereal de manera ecològica i malteja. Utilitzem llúpol d’origen navarrès i també de Lo Vilot, que aporta amargor i aroma a la cervesa. Finalment, la llevadura transforma els sucres de la malta en alcohol i gas, donant lloc a la cervesa.
El procés d’elaboració inclou la molturació del gra, el macerat, la recirculació, el filtrat, la cocció, el refredament, la fermentació, la maduració i l’envasat. Cada pas és essencial per obtenir una cervesa de qualitat.
LA POPULAR
Blonde AleABV 5º IBU 19
Estil Blonde Ale, la cervesa del barri, la popular. La cervesa per a tothom, suau, equilibrada, lleugera. És una bona cervesa per a iniciar-se al món de les cerveses artesanes. De color daurat, amb aromes a mel i suau amargor.
PALE ALE
PALE AleABV 5º IBU 39
És una cervesa de tradició anglesa, pàlida com el seu nom indica, amb malta base Pale anglesa, amb un afegit de malta caramel·litzada que li atorga un aroma a caramel i mel de canya. Llúpol Columbus de la península, d’una petita producció navarresa. Cos lleuger-mig. Molt agradable i fàcil de beure.
IPA FLIPA
India PALE AleABV 7,3º IBU 79
El nom descriu la potència organolèptica d’aquesta cervesa d’estil India Pale Ale. Maltes pàlides i caramel·litzades que li aporten dolçor, caramel i toffee, contrastant amb la potència dels llúpols americans que aporten notes cítriques i de fruita, com la papaya. Molt aromàtica, cos robust i baixa carbonatació.
HILILLOS DE PLASTILINA
IMPERIAL STOUT
ABV 9,5º IBU 69
D’estil Russian Imperial Stout. És A cos robust i sedositat en boca. Destacable per les maltes torrefactes que aporten notes de cafè, regalèssia i xocolata amarga. Ben carregada de llúpol per poder apreciar el seu amargor que conjuga amb els sabors torrefactes, a caramel i l’alcohol.