LA NOSTRA CERVESA

Artesana, propera i cooperativista

Procés d’Elaboració de la Cervesa

Capfoguer produeix la seva cervesa amb quatre ingredients principals: aigua, malta, llúpol i llevat. El procés comença amb la molturació del gra, seguit del macerat, la cocció del most, la fermentació i finalment l’envasat en barrils. La nostra aigua prové de Santa Coloma, tractada amb filtres de carbó actiu per eliminar el clor. La malta principal prové d’una cooperativa Lo Vilot d’Almacelles, Lleida, que cultiva el cereal de manera ecològica i malteja. Utilitzem llúpol d’origen navarrès i també de Lo Vilot, que aporta amargor i aroma a la cervesa. Finalment, la llevadura transforma els sucres de la malta en alcohol i gas, donant lloc a la cervesa.

El procés d’elaboració inclou la molturació del gra, el macerat, la recirculació, el filtrat, la cocció, el refredament, la fermentació, la maduració i l’envasat. Cada pas és essencial per obtenir una cervesa de qualitat.

LA POPULAR

Blonde Ale

ABV 5º IBU 19

PALE ALE

PALE Ale

ABV 5º IBU 39

IPA FLIPA

India PALE Ale

ABV 7,3º IBU 79

HILILLOS DE PLASTILINA

IMPERIAL STOUT
ABV 9,5º IBU 69